HR Scan

Ondernemers streven van nature naar ontwikkeling van hun organisatie. Vaak ligt de focus op omzetgroei of winst-maximalisatie. Maar wist u dat een professioneel HR beleid bijdraagt aan een hoge mate van medewerkerstevredenheid, een stijging van de productiviteit én een verhoging van het rendement?

Voorkomen is beter dan genezen

Preventieve acties op het gebied van HR op de lange termijn leiden tot meer tevredenheid onder uw medewerkers en een hogere productiviteit. Door nu in actie te komen, kunt u bovendien de kosten voor verzuim en ontslag proactief verlagen. Maar hoe doet u dat? De HR Scan brengt de risico’s en mogelijkheden in kaart, zodat u meer rendement kunt behalen

De HR Scan

De HR Scan maakt kwalitatief en kwantitatief inzichtelijk hoe de organisatie ervoor staat. We inventariseren en analyseren met behulp van uw input de HR organisatie op beleid, uitvoering, arbeidsrecht en fiscaliteit. Daarnaast beoordelen we onder andere uw arbeidsvoorwaarden-pakket, de door u gehanteerde arbeidsovereenkomsten, de opbouw van personeelsdossiers, de inzet (en inhuur) van flexibele arbeidskrachten en het ziekteverzuim binnen uw onderneming. 

Wilt u ook meer rendement behalen? Wacht dan niet langer en maak gebruik van de Mazars HR Scan

Meer informatie? 

Voor meer informatie over de HR Scan en de mogelijkheden kunt u contact opnemen met Anida Jelkic, HR specialist bij Mazars. U kunt haar bereiken op +31 (0)88 277 12 31 of hrdienstverlening@mazars.nl. Zij helpt u graag verder.

Share