Events

Mazars University provides you with knowledge and experience you can build on. We use workshops and seminars to convert that knowledge into opportunities, in partnership with you.

Thanks to the expertise of our specialists, you can maintain your knowledge level in an efficient and inspiring way. Not only do they keep you informed of the latest developments in your field of expertise, they also serve as a source for new ideas. Be inspired and view our range of events.

Our events are only available in Dutch. 

Kennissessie: Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming

Dit voorjaar is de langverwachte Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), ook wel bekend onder de naam Europese Privacy Verordening, in werking getreden. De AVG is van toepassing op alle organisaties die persoonsgegevens verwerken en brengt een aantal belangrijke veranderingen met zich mee. Weten waar u rekening mee moet houden?

Kennisbijeenkomst Financiering voor Transport & Logistiek

Het zal u als ondernemer in de sector Transport & Logistiek vast niet zijn ontgaan dat het financieringslandschap sinds de kredietcrisis blijft veranderen. Ook de nieuwe regelgeving, zoals Basel III, maakt dat de traditionele banken huiverig zijn geworden om risico’s te nemen in het verstrekken van krediet. Tijdens de kennisbijeenkomst ‘Financiering voor Transport & Logistiek’ brengen wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van financiering.

Controllersbijeenkomst Prinsjesdag 2016

22 september 2016 - Prinsjesdag staat alweer voor de deur. Traditiegetrouw worden op Prinsjesdag de voorgenomen maatregelen en fiscale wijzigingen gepresenteerd. In hoeverre krijgt u met ingrijpende wijzigingen te maken?

Seminar Arbeidsrecht

Inmiddels zijn we ruim een jaar verder na de introductie van het nieuwe ontslagrecht volgens de Wet werk en zekerheid (WWZ). Een ontslagrecht dat, mede door de introductie van de transitievergoeding, meer voorspelbaar zou moeten zijn en dat ontslag minder kostbaar, eenvoudiger en sneller zou maken. Een meer eenduidig en eenvoudiger ontslagrecht, dat zou zijn gericht op het bevorderen van rechtsgelijkheid en rechtszekerheid (aldus Minister Asscher bij de introductie van de WWZ).

Actualiteitencafé Enschede

Mazars Enschede organiseert een Actualiteitencafé. Tijdens het Actualiteitencafé praten wij u in een informele sfeer bij over actuele onderwerpen waar u als ondernemer mee te maken heeft of krijgt.

Workshop: De Belastingdienst controleert, anno 2017

30 MAART 2017 - Heeft uw bedrijf al geruime tijd geen belastingcontrole gehad? Dan is het goed om te weten dat een belastingcontrole er nu heel anders aan toe gaat dan vroeger. Wilt u er zeker van zijn dat een toekomstige controle goed verloopt en dat u niet voor financiële verrassingen komt te staan? Meld u dan direct aan voor deze workshop en krijg handvatten om mee aan de slag te gaan!

Workshop: Werken met de werkkostenregeling

In februari 2017 vindt de afrekening van de werkkostenregeling (WKR) voor 2016 plaats. De WKR blijft voor veel organisaties lastige materie. Er is nog veel onduidelijkheid over dit onderwerp. Beschikt u wel over de nodige kennis, maar bent u op zoek naar een verdiepingsslag? En wilt u weten hoe u op een praktische en optimale manier met de werkkostenregeling kunt werken? Meld u dan aan voor de workshop.

Actualiteitencafé Enschede

17 MEI 2017 - Mazars Enschede organiseert een Actualiteitencafé. Tijdens het Actualiteitencafé praten wij u in een informele sfeer bij over actuele onderwerpen waar u als ondernemer mee te maken heeft of krijgt.

Share