Transport en logistiek wacht nog meer digitale uitdagingen

Mazars Accountants en Belastingadviseurs signaleert trends voor onder andere transport- en logistieke bedrijven. Zo richten IT-specialisten hun vizier bijvoorbeeld op internetcriminaliteit. Met het toenemend belang van ICT, groeit de behoefte aan digitale veiligheid.

Zeker wekelijks houdt Mazars University, het opleidings- en kennisinstituut van Mazars, seminars en workshops. De spreekwoordelijke collegebanken zijn vrijwel altijd gevuld. DGA’s, CFO’s, managers en andere professionals vernemen graag de nieuwste inzichten uit hun werkveld. Mazars heeft 10 vestigingen in Nederland en is onderdeel van de Mazars Groep, die actief is in 77 landen. De accountants, fiscalisten, juristen en financieel experts denken dagelijks mee over bedrijfsmatige vraagstukken en het identificeren en oplossen van problemen. Zo kwam ook de mogelijke kwetsbaarheid van IT-systemen bij transport- en logistieke ondernemers aan het licht. “Een groot bedrijf ondervond veel hinder van een hack in het systeem”, vertelt Remco Schoonderwoerd, partner en sectorleider Transport & Logistiek van Mazars.

Zijn er nog meer digitale uitdagingen voor de sector transport en logistiek? 

Meer weten?

Heeft u naar aanleiding van dit artikel nog vragen? Neem dan contact op met Remco Schoonderwoerd per e-mail (remco.schoonderwoerd@mazars.nl) of per telefoon: +31 (0)88 277 16 45. Hij helpt u graag verder. 

Documents

Mazars Reportage_Transport en logistiek wacht nog meer digitale uitdagingen.pdf
Mazars Reportage_​Transport en logistiek wacht nog meer digitale uitdagingen.pdf
Mazars Rondetafel_Willen we efficiency of concurrentie.pdf
Mazars Rondetafel_​Willen we efficiency of concurrentie.pdf