Mini workshop: Ervaar de kracht van een goed (business) plan

18 FEBRUARI | Het HR-café: een digitale ontmoetingsplek voor HR-professionals en ondernemers waar HR-kennis en ervaring op een laagdrempelige en informele wijze worden gedeeld.

Deel kennis en ervaring, raak geïnspireerd

De praktijk laat zien dat enerzijds organisaties aan het overleven zijn in deze (bizarre) tijd en anderzijds gedwongen worden na te denken over nieuwe vormen van (samen)werken in een 1,5 meter economie. Om krachten te bundelen en van elkaar te leren, faciliteren de HR-consultants van Mazars een (digitaal) platform, het HR Café. Via dit platform komt u op een laagdrempelige en informele wijze in contact om kennis en ervaringen te delen en geïnspireerd te raken. Elke sessie wordt begeleid en gefaciliteerd door HR-professionals van Mazars.

Ervaar de kracht van een goed (business) plan

Mensen zijn geen machines, wij worden afgeleid en kunnen reageren op onvoorziene omstandigheden. Zo hebben weinig mensen rekening gehouden met het jaar 2020, zoals we deze hebben doorgemaakt. Een balans tussen “stick to the plan” en reageren op de omgeving is wat succes maakt. Een actieplan die helpt focussen op het doel, maar inzichtelijk genoeg is om u te kunnen aanpassen. Hiermee bent u in staat doelgericht te werken en bewuste keuzes te maken.

Herkent u zich in één of meer van onderstaande stellingen? 

  • “Er zijn veel ideeën, maar het resultaat is mager”
  • “De waan van de dag regeert”
  • “Ik zou best slimmer kunnen en willen werken”
  • “We durven niet te kiezen, daarom doen we alles”
  • “We hebben wel een doel maar er is geen richting”

Save the date

Op donderdag 18 februari om 15:00 uur wordt het volgende digitale HR-café georganiseerd. In een mini workshop van maximaal 1,5 uur gaat u als deelnemer de kracht van een goed plan ervaren. Tijdens deze interactieve online sessie (via Zoom) maakt u kennis met de techniek om op 1 A4 doelen te koppelen aan resultaatgerichte acties.

Deelnemen?

Leuk als u erbij kunt zijn! Aanmelden kan via het e-mailadres: hrcafe@mazars.nl. Vervolgens ontvangt u van ons een e-mail met alle praktische informatie. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan het HR Café. Deze uitnodiging mag u delen onder mede-ondernemers!

Meer weten?

Wilt u gast worden en / of op de hoogte gehouden worden van de volgende (interactieve) sessies? Meld u kosteloos aan per e-mail. Voor vragen kunt u contact opnemen met Rianne Gerritsen per e-mail of per telefoon: +31 (0)88 277 22 88 of met Martine Huitink per e-mail of per telefoon: +31 (0)88 277 17 83. Zij helpen u graag verder.