Column Pieter Tra | Heeft ‘buitenspelen’ ook een positief effect op de transport en logistiek markt?

24 februari 2022 - We verkeren momenteel in het hartje van de winter. Wetenschappelijk onderzoek onderstreept de waarde van het buitenspelen, met name in deze periode, voor de motoriek, concentratie en gezondheid van kinderen. Zou het ‘buitenspelen’ in de transport en logistiek markt ook zo’n positief effect hebben op de gezondheid van de ondernemingen die actief zijn in deze markt?

Het lijkt er wel op. Tenminste, ondanks vele maatregelen die ook onze markt treffen, wordt er voornamelijk positief en vol passie doorgestoomd naar de lente en zomer. De ogen zijn gericht op de markt en de kansen die zich voordoen. Transportondernemers beseffen dat stilzitten niet het juiste effect oplevert om succesvol te zijn. Kortom; verstandig, gedoseerd en adequaat reageren op de diverse factoren die de markt beïnvloeden is het parool.

Wij willen u met onze artikelen helpen om de juiste richting voor uw onderneming te bepalen. De juiste stappen zetten die voor u benodigd zijn op het gebied van bijvoorbeeld sustainability. Een onderwerp dat enorm actueel is in onze maatschappij en de manier waarop u dit aanpakt onderscheidend kan zijn voor uw onderneming, bijvoorbeeld voor het uitbreiden van uw business. Behulpzaam hierbij zijn een afgestemde IT-strategie, digitalisering en robotisering.

Het kan leiden tot kwalitatief betere kengetallen waardoor u tijd krijgt en in control bent - en blijft - zodat u ook met een gerust hart ‘buiten kunt gaan spelen’.

Meer weten?

Heeft u vragen over deze column? Neem dan contact op met Pieter Tra per e-mail of per telefoon: +31 (0)88 277 18 85. Hij helpt u graag verder.

Interessant voor u: