Mazars Special - Belangenorganisaties in Control

Het landschap van belangenorganisaties verandert. De ene generatie is de andere niet en nieuwe generaties brengen nieuwe inzichten mee. Ledenaantallen bij verenigingen lopen terug in een land waar het verenigingsleven altijd belangrijk is geweest. Belangenorganisaties moeten voortdurend aandacht hebben voor hoe zij waardevol kunnen zijn en blijven voor hun leden en de maatschappij. Maar hoe doet u dat?

Mazars Special

Wij bieden u met de Mazars Special - Belangenorganisaties in Control inzichten op het gebied van Transparantie & Verantwoording, Privacybescherming & Cybersecurity, Risicomanagement en Nieuwe businessmodellen. Belangrijke onderwerpen die van invloed zijn op het bestaansrecht van uw vereniging.

Wilt u meer weten over bovenstaande thema’s of nader kennismaken met onze sectorgroep, dan bent u van harte uitgenodigd voor onze kennissessie  ‘Belangenorganisaties in control’ van 15 oktober 2019 op de inspirerende locatie van het Nationaal Sport Centrum Papendal in Arnhem.

Graag tot ziens!

Jaap Rauw
Sectorleider Belangenorganisaties

Event

Belangenorganisaties_page.png

Kennissessie: Belangenorganisaties in control

15 OKTOBER 2019 - Het landschap van belangenorganisaties verandert. De ene generatie is de andere niet en nieuwe generaties brengen nieuwe inzichten mee. Ledenaantallen bij verenigingen lopen terug in een land waar het verenigingsleven altijd belangrijk is geweest. U moet als belangenorganisatie voortdurend aandacht hebben voor hoe u waardevol kunt zijn en blijven voor uw leden en de maatschappij. Wij nodigen u daarom graag uit voor de kennissessie ‘Belangenorganisaties in control’ op de inspirerende locatie van het Nationaal Sport Centrum Papendal in Arnhem.