De public sector in beweging: uw uitdagingen en oplossingen

De public sector is in beweging. De activiteiten van stichtingen en verenigingen liggen onder een vergrootglas. Relevantie is belangrijker dan ooit. De maatschappij heeft steeds hogere verwachtingen ten aanzien van uw rol en publieke taken. Subsidies en donaties zijn dan ook niet langer vanzelfsprekend.

Bent u bijvoorbeeld voldoende transparant naar uw stakeholders? Betrekt u hen genoeg bij nieuwe ontwikkelingen en de zoektocht naar nieuwe inkomstenbronnen? Kortom: uw organisatie staat voor uitdagingen en moet zich in toenemende mate naar het maatschappelijk belang organiseren. Wat zijn uw uitdagingen en hoe kan Mazars u daarbij helpen?

Wij bieden u met de brochure De public sector in beweging: uw uitdagingen en oplossingen’ inzicht in hoe u zich het beste kunt organiseren in de veranderende markt.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de sectorgroep Public en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met Sander Boomman, Sectorleider Public per e-mail of per telefoon: +31 (0)88 277 12 27. Hij helpt u graag verder.

Document

Public Brochure Mazars
Public Brochure Mazars