International Advertising Association

De International Advertising Association (IAA) is opgericht in 1938 en is dé internationale branchevereniging voor mensen in de marketingcommunicatie. Een platform met inspirerende activiteiten voor iedereen die zich in het vak interesseert.

De IAA/Dutch Associate Chapter, is de Nederlandse afdeling van het internationale IAA netwerk. Opgericht in 1981 en op dit moment met circa 300 leden. De IAA is van oudsher een vereniging die verbindingen wil leggen tussen adverteerders, bureaus en media owners. De IAA is een breed discussieplatform voor die drie partijen en werkt daarnaast waar mogelijk samen met diverse zusterorganisaties. 

IAA en Mazars

Regelmatig organiseren de IAA en Mazars events voor IAA-leden en de klanten, relaties en contacten van Mazars in de mediawereld. Daarnaast wordt de IAA nauw betrokken bij de medialunches die Mazars in samenwerking met de ABN AMRO Bank organiseert. Door het organiseren van deze events en het delen van de daarbij behorende kennis, bouwt Mazars samen met de IAA aan een breed platform in de media-, advertising- en reclamewereld.

Aanvullende Informatie

Website IAA – www.iaa.nl

Share