Mazars en Nederland ICT

U verdient een adviseur die uw sector kent en die uw ondernemerspassie voelt. Mazars en Nederland ICT begrijpen dat de ICT-branche met specifieke vraagstukken en uitdagingen te maken krijgt. Door hun krachten te bundelen, kunnen zij u helpen bij uw uitdagingen en, samen met u, werken aan het realiseren van uw ambities.

Helpdesk Financieel powered by Mazars

Sinds mei 2010 werkt Nederland ICT met Mazars samen in de vorm van de Helpdesk Financieel. Leden van Nederland ICT kunnen bij de Helpdesk Financieel terecht met uiteenlopende fiscale en financiële vragen. Als lid van Nederland ICT profiteert u van eerstelijns advies door Mazars (met een maximum van  vier uur voor de beantwoording van uw vraag) op het gebied van accountancy, belastingen en corporate finance.

Workshops en seminars

Jaarlijks organiseert Mazars in samenwerking met Nederland ICT speciaal voor leden verschillende workshops en seminars. De specialisten delen graag hun kennis met u over thema’s en actuele onderwerpen, als:

  • Innovatie/ WBSO
  • Fiscale regelingen
  • Vergroten van de (financiële) waarde van uw bedrijf 

De specialisten hebben er veel plezier in hun kennis over te dragen en u te inspireren.

Nederland ICT

Nederland ICT is de branchevereniging van ruim 550 IT-, telecom-, internet- en officebedrijven in Nederland. De organisatie zet alle aanwezige kennis en expertise in om leden de beste kansen en hoogste kwaliteit dienstverlening te bieden. Daarnaast biedt Nederland ICT praktische ondersteuning door middel van verschillende helpdesken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Nederland ICT, bekijk dan de website.

Share