Uitnodiging: Onderzoek naar inzet van data binnen Transport & Logistiek

Binnen directies van transportondernemingen is een steeds grotere behoefte aan inzet van data om de winstgevendheid en het concurrentievoordeel te vergroten. Om hier meer inzicht in te krijgen doen wij onderzoek binnen de sector. Graag gaan wij met u in gesprek over de inzet van data-analyse binnen uw directie om besluitvorming en aansturing van uw organisatie te optimaliseren. Als onderdeel van het onderzoek ontvangt u als dank voor uw deelname een persoonlijk rapport met inzichten en handvatten specifiek voor uw organisatie.

Het onderzoek

Binnen de sector Transport & Logistiek ligt de focus op dit moment vooral op het delen van operationele data om de keten verder te optimaliseren. Het gebruik van (management) data, om de interne bedrijfsvoering verder te optimaliseren, heeft tot op heden minder aandacht.

Het onderzoek richt zich op vragen als:

  • Op welke manier wordt data op dit moment ingezet binnen uw organisatie?
  • Welke mogelijkheden ziet u en hoe worden deze benut?
  • Welke knelpunten worden ervaren en hoe lost u die op?
  • Wordt externe data gekoppeld aan interne data om nieuwe inzichten te creëren?

Ontvang een persoonlijk eindrapport

U ontvangt een persoonlijk eindrapport inclusief benchmark toegespitst op onze bevindingen over uw organisatie op het gebied van data-analyse. De bevindingen uit alle interviews worden gebundeld in een eindrapport dat u kunt gebruiken voor het benchmarken van uw eigen organisatie ten opzichte van uw sectorgenoten. Dit rapport ondersteunt u in het proces van visievorming tot concrete toepassing van data in uw bedrijfsvoering.

Meer info & aanmelden

Bent u bereid om een uur van uw tijd te investeren in dit onderzoek? Neem dan contact op met Marc Engel, Partner Digital Transformation & Technology, per e-mail via marc.engel@mazars.nl of 06 20 01 57 42. Wij stellen uw inbreng met betrekking tot dit onderzoek erg op prijs.