Transport & Logistics newsletter

Transport & Logistics never stands still. The sector involves a wide range of activities: from carriers, shippers and intermediaries to service providers. In this variety, clear, common trends and challenges can be distinguished. In this newsletter you will find the latest financial and tax developments that may affect you as a transport or logistics business.

Transport & Logistiek Actueel september 2018

Transport & Logistiek actueel september 2018 page
Hoe kunt u zich voorbereiden op de mogelijke gevolgen van de Brexit? Wat zijn de ins en outs van de Wet beveiliging netwerken en informatiesystemen? En wat zijn de btw-gevolgen van Duits (inter)nationaal goederenvervoer? Dit en meer leest u in deze editie van de Mazars Transport & Logistiek Actueel.

Read more

Transport & Logistiek Actueel mei 2018

Transport & Logistiek Actueel mei 2018 _page.jpg
In deze editie vertellen wij waarom export control compliance aandacht verdient in uw bedrijf, wat mogelijke oplossingen zijn voor het personeelstekort en wat de gevaren zijn van de 'onbekende digitale zichtbaarheid'. En heeft u uw buitenlandse btw al teruggevraagd? U leest het in de Transport & Logistiek Actueel.

Read more

Transport & Logistiek Actueel februari 2018

Transport & Logistiek Actueel februari 2018
Kom alles te weten over de fiscale gevolgen van een vaste inrichting. Ook zoomen we in op de logistieke toepassingen die zich, onder invloed van blockchain technologie, in een razend tempo ontwikkelen. En wat zijn de nieuwe btw-regels voor grensoverschrijdende handel? U leest het allemaal in de Transport & Logistiek Actueel.

Read more

Want to know more?