Events

Modern-day society expects you to be highly versatile. You ought to be an all-rounder and as a result your focus is not always where it needs to be. This can make it difficult to keep yourself informed of current developments and new insights into your field of expertise. Mazars University is the training and knowledge institute for your development. Through our events, we aim at professionals in different professions from a variety of sectors. By responding to the current themes within your field of expertise, we keep you informed as well as serve as a source for new ideas. Be inspired!

Kennissessie: In control bij uitbesteding van IT

190328 - MMC_page_new.jpg
28 MAART 2019 - De uitbesteding van IT kent vele voordelen voor organisaties. Wat u zich wel moet realiseren is dat de uitbestedende organisatie verantwoordelijk blijft voor de risicobeheersing.

Read more

Seminar: Bestuurlijke uitdagingen in de Not-for-Profit sector

Pellicaan _page_new.jpg
4 APRIL 2019 - Not-for-Profit organisaties worden geconfronteerd met nieuwe regelgeving die belangrijke gevolgen heeft voor het bestuur en toezicht binnen hun organisaties.

Read more

Seminar: Wat betekent de Wet Arbeidsmarkt in Balans voor de flexbranche?

WABFlex_page.jpg
9 MEI 2019 - Per 1 januari 2020 wordt de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) van kracht. De doelstelling van deze wet is om vaste dienstverbanden aantrekkelijker en flexcontracten duurder te maken. De WAB heeft niet alleen impact op uitzenden, detacheren en payrollen, maar ook op inleners. Op 9 mei 2019 organiseren Mazars en Pellicaan Advocaten een seminar over de gevolgen van de Wet arbeidsmarkt in balans (de ‘WAB’) voor de flexbranche.

Read more

Seminar Wet DBA: inhuren van ZZP’ers

WetDBA 2018 - page_new.jpg
VOORJAAR 2019 - Hoe gaat u om met de fiscale en juridische risico’s bij het inhuren van ZZP’ers? En hoe wordt de Wet DBA gehandhaafd? Meld u aan voor ons seminar en ontdek de ervaringen in de praktijk en de risico’s bij het inhuren van ZZP’ers.

Read more

Kennissessie: Purchase Price Allocation

PPA_najaar_page.jpg
10 SEPTEMBER 2019 - Heeft u recent een bedrijf gekocht of bent u van plan binnenkort een bedrijf te kopen? Moet er een Purchase Price Allocation (PPA) uitgevoerd worden om uw aankoop op de juiste manier te verwerken in de jaarrekening? Tijdens de kennissessie van dinsdag 10 september 2019 geven wij u inzicht in de complexiteit van PPA’s.

Read more

Driedelige Masterclass 'Bedrijfsovername' 2019

Masterclass 2019  - page_new.jpg
START 2 OKTOBER 2019 - Bij het kopen of verkopen van een onderneming komt veel kijken. Van waardebepaling en onderhandelingen tot de uiteindelijke overeenkomst. Kortom: er moet veel geregeld worden. Daarnaast komt er in veel gevallen ook emotie bij kijken. Het is een proces dat over het algemeen meerdere jaren in beslag neemt. Meld u aan voor de driedaagse Masterclass ‘Bedrijfsovername’ en krijg inzicht in het aan- en verkoopproces.

Read more

Want to know more?

Mazars University

Permanent Education_Mazars

Mazars University

Ranging from In-Company courses and workshops to seminars and inspiration sessions, Mazars University offers you an array of options to widen your knowledge and create opportunities.

Sign up for our newsletter

Nieuwsbrieven

Waarde creëren door kennis te delen; dat is waar Mazars voor staat. Wij brengen u niet alleen op de hoogte, maar ook op nieuwe ideeën. Met onze nieuwsbrieven delen onze specialisten graag hun kennis met u.