Alle fysieke events tot en met september zijn geannuleerd of verschoven

Mazars volgt de ontwikkelingen rond het coronavirus op de voet. Het virus leidt in de hele wereld tot vergaande gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. De veiligheid en het welzijn van onze mensen en onze relaties is onze allerhoogste prioriteit. Daarom hebben wij helaas moeten besluiten dat alle geplande fysieke events tot en met september niet doorgaan.

De situatie verandert continu en we blijven de ontwikkelingen nauwgezet volgen. Op deze manier kunnen we zorgvuldig, goed voorbereid en snel handelen om ons aan te passen aan de situatie.

Wij realiseren ons dat het voor u en uw organisatie net als voor Mazars bijzondere tijden zijn waarbij we voor grote uitdagingen staan. Wij staan uiteraard tot uw beschikking om u waar nodig van dienst te zijn. Relevante informatie over onderwerpen die u kunnen helpen en ondersteunen bij uw huidige uitdagingen kunt u vinden op onze speciale coronavirus themapagina

Events in het najaar

Want to know more?

Nieuwsbrieven

Waarde creëren door kennis te delen; dat is waar Mazars voor staat. Wij brengen u niet alleen op de hoogte, maar ook op nieuwe ideeën. Met onze nieuwsbrieven delen onze specialisten graag hun kennis met u.