Kennissessie Digital Finance: Wat is de impact van digitalisering op de Finance & Control functie?

Nieuwe technologieën en digitale ontwikkelingen gaan elke organisatie veranderen. En dus ook de Finance & Control functie. Maar hoe? Wat verwacht de business van Finance & Control, en welke mogelijkheden bieden nieuwe technologieën om een betere business partner te worden? Het begint met het begrijpen van de mogelijkheden van nieuwe technologieën en de kansen die digitalisering biedt voor de Finance & Control functie.

Dit event heeft inmiddels plaatsgevonden

In deze kennissessie gaan we op een pragmatische en concrete manier in op de toekomstige Finance & Control functie. We kijken hiervoor naar toepassing van nieuwe technologieën (analytics, process mining, Robotics Process Automation (RPA)) om dit mogelijk te maken en laten concrete, werkende voorbeelden zien. Daarnaast besteden we aandacht aan het managen van deze verandering. Het meenemen van de organisatie en de mensen in deze verandering is wellicht het meest cruciale element voor een succesvolle digitale transformatie.

Doelgroep

De kennissessie is bedoeld voor organisaties die nadenken over de toekomstige Finance & Control functie en de mogelijkheden van digitalisering hierin. Bent u bestuurder of manager binnen Finance & Control of nauw daarbij betrokken? Zoekt u naast visie ook inspiratie, concrete voorbeelden en een pragmatische aanpak? Bent u benieuwd hoe anderen hiermee omgaan? Meld u dan kosteloos aan voor deze kennissessie.

Locatie

Mazars Rotterdam | Watermanweg 80 | 3067 GG Rotterdam

Programma

Het programma is als volgt samengesteld:

14.00 uur

Ontvangst

14.15 uur

Setting the scene:
Digital Finance: visie op de toekomstige Finance & Control functie door nieuwe technologieën.

14.45 uur 

Concrete mogelijkheden van Data Analytics & Insights (inclusief demo):
Meer inzichten en betere beslissingen voor de organisatie, een betere performance van Finance & Control als business partner.

15.15 uur 

Process mining door Finance & Control (inclusief demo):
Beter en meer inzicht in Finance & Control processen en mogelijkheden voor optimalisatie, hoe werkt het en wat biedt het mij?

15.45 uur

Pauze

16.00 uur

Robotics Process Automation (RPA) demystified:
Welke mogelijkheden biedt RPA, waar kan ik het toepassen binnen Finance & Control, wat zijn concrete ervaringen en resultaten, hoe pak je het aan?

16.30 uur

Het managen van de verandering: Culture & Change:
Het meekrijgen van Finance & Control medewerkers in het omarmen van de kansen van digitalisering en het adopteren van een nieuwe way-of-working. Hoe ziet de toekomstige Finance & Control professional eruit?

17.00 uur

Napraten en netwerken tijdens een borrel

Permanente educatie

Het NBA kent 3 PE-uren toe aan deze kennissessie.

Want to know more?