Workshop: Grensoverschrijdende werknemers

Bij grensoverschrijdend werken worden Nederlandse organisaties vaak geconfronteerd met ingewikkelde arbeidsrechtelijke, fiscale en sociale vraagstukken. In de praktijk roept dit veel vragen voor werkgevers op. Daarnaast volgen wijzigingen in de internationale wet- en regelgeving elkaar snel op. In deze workshop behandelen wij alle belangrijke onderwerpen die zich voordoen bij grensoverschrijdend werken. Wilt u de mogelijke gevolgen van grensoverschrijdend werken in kaart brengen en op de hoogte worden gebracht van de actuele internationale jurisprudentie, wet- en regelgeving?

Dit evenement heeft inmiddels plaatsgevonden. Meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Complexe uitdagingen en vraagstukken

Zijn er in uw organisatie werknemers die regelmatig over de grens werken? Of heeft u te maken met expats of uit het buitenland aangeworven werknemers die in Nederland werken? Dan weet u als geen ander dat dit gepaard gaat met complexe uitdagingen en vraagstukken. Niet altijd is grensoverschrijdende arbeid problematisch voor de werkgever en / of werknemer, maar het is wel vaak ingewikkeld. Wij helpen u graag om de complexe uitdagingen proactief aan te pakken.

Voor wie is deze workshop

Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor professionals die regelmatig te maken hebben met werknemers die grensoverschrijdend werken. Bijvoorbeeld voor HR-managers, personeel- en organisatieadviseurs, Financieel managers en financieel adviseurs, Payroll-, loon- en salarisprofessionals en in- en outbound expats adviseurs.

Programma

09.15 uur | Ontvangst
09.30 uur | Welkom en start programma
09.35 uur | Belastingplicht en inhoudingsplicht bij grensoverschrijdende werknemers
10.10 uur | Sociale verzekerings-en premieplicht 
10.30 uur | Aandachtspunten (internationale) loonadministratie 
11.10 uur | Pauze
11.25 uur | De 30% regeling: voorwaarden en toepassing 
12.05 uur | Overige zaken en actualiteiten 
12.45 uur | Vragen en afronding
13.00 uur | Aansluitende lunch

Kosten en Permanente Educatie

Na de workshop ontvangt iedere deelnemer een certificaat van deelname. Aan deze workshop zijn 3 PE-uren toegekend door het NBA. De kosten voor deelname bedragen € 495,- ex btw. Dit is inclusief lunch, een certificaat en cursusmaterialen.

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief btw. Prijs- en productwijzigingen voorbehouden. Bij onvoldoende deelname behoudt Mazars zich het recht voor de workshop te annuleren. Tot twee weken voor de workshop kunt u uw deelname kosteloos annuleren, daarna berekenen wij 50% van de deelnamekosten tot één week voor de workshop datum. Annuleert u uw deelname binnen een week voor de workshop datum dan berekenen wij u het volledige deelnamebedrag.

Personeel & loon

Personeel & loon

Staff & Pay

For your company to perform to the best of its abilities, it has to be set up properly. After...

Global mobility

Share