Kennissessie Purchase Price Allocation

12 FEBRUARI 2019 - Heeft u recent een bedrijf gekocht of bent u van plan binnenkort een bedrijf te kopen? Moet er een Purchase Price Allocation (PPA) uitgevoerd worden om uw aankoop op de juiste manier te verwerken in de jaarrekening? Tijdens de kennissessie van dinsdag 12 februari 2019 geven wij u inzicht in de complexiteit van PPA’s.

Meld u aan

Wanneer u een bedrijf overneemt, kan het onjuist alloceren van de aankoopprijs grote invloed hebben op uw toekomstige (fiscale) resultaten. Daarnaast is er steeds meer aandacht voor het juist alloceren van de aankoopprijs vanuit de toezichthoudende instanties. Iedere PPA is uniek en vraagt om een specifieke aanpak. De vertrouwde adviseurs van Mazars Financial Advisory Services kunnen u hierbij helpen. Jasper Rodewijk en Iris Boom hebben ervaring in de uitvoering en beoordeling van PPA’s en vertellen u graag meer.

Tijdens de bijeenkomst gaan we met een groep van ca. 15 financiële professionals in het domein van fusies & overnames in op de materie van Purchase Price Allocations. Met concrete (praktijk)voorbeelden zullen we het proces en de stappen van een Purchase Price Allocation nader uiteenzetten. Daarnaast gaan wij in op de consequenties van het onjuist uitvoeren van een Purchase Price Allocation en de impact hiervan op impairment vraagstukken. Om een interactieve sessie te waarborgen is het aantal plaatsen voor deze sessie beperkt tot 15. Wilt u verzekerd zijn van deelname, meld u dan direct aan. Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden.   

Sprekers

Jasper Rodewijk is Director bij Mazars Financial Advisory Services met ruime ervaring als Business Valuator. Naast de uitvoering en beoordeling van PPA’s is hij tevens expert in het waarderen van bedrijven.

Iris Boom is Associate bij Mazars Financial Advisory Services en heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan met PPA’s, Impairment tests en waarderingen van bedrijven.

Datum en locatie

Dinsdag 12 februari 2019
Mazars Rotterdam | Watermanweg 80 | 3067 GG Rotterdam

Programma

15.30 uur | Ontvangst
16.00 uur | Aanleiding en methodologie Purchase Price Allocation 
17.30 uur | Diner 
18.15 uur | Impact van Purchase Price Allocation op toekomstige resultaten en impairment
19.30 uur | Wrap-up en afsluiting 

Permanente Educatie

Aan deze bijeenkomst zijn 3 PE-uren toegekend door het NBA.

Meld u aan

Onze expertise

Meer events

Share