Workshop: Internationale Payroll

11 OKTOBER 2018 - Internationale payroll kan zeer complex zijn, maar vooral ook uitdagend. De payroll-systemen en payroll-wetgeving zijn in elk land weer anders. Hierdoor is het lastig om een goed overzicht te krijgen van de gevolgen bij grensoverschrijdend werken. Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw loonadministratie klopt wanneer u rekening moet houden met de verschillende payroll-systemen en wetgevingen in diverse landen? Wij helpen u, aan de hand van praktische voorbeelden, bij de vraagstukken en uitdagingen van internationale payroll om de impact van de (internationale) belastingdruk zo veel mogelijk te beperken.

Meld u aan

Hoe verwerkt u de payroll?

U krijgt bij in- en outbound van expats te maken met zeer complexe buitenlandse loonlijsten. Daarbij is het Nederlandse payroll-systeem één van de meest complexe systemen. Als werkgever moet u aan de lokale arbeidswetgeving voldoen en wilt u financiële risico’s vermijden. Maar hoe doet u dat? Tijdens deze workshop krijgt u praktische handvatten om internationale HR en payroll situaties op correcte wijze toe te passen in uw personeels- en loonadministratie.

Voor wie is deze workshop

Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor professionals die willen weten hoe de verwerking van de loonadministratie werkt. Bijvoorbeeld voor payroll-, loon- en salarisprofessionals, In- en outbound expats adviseurs, HR-managers, personeel- en organisatieadviseurs, financieel managers en financieel adviseurs, specialisten compensation & benefits, fiscalisten en belastingadviseurs. Enige ervaring met het onderwerp is handig, maar niet noodzakelijk.

Datum en locatie

Donderdag 11 oktober 2018 | Mazars Amsterdam

Programma

09.15 uur | Ontvangst
09.35 uur | Toepassing belastingverdragen en (Europese) regelingen inzake sociale zekerheid
10.15 uur | Verwerking salary split in (shadow) payroll
11.00 uur | Pauze
11.15 uur | Aandachtspunten internationale payroll: buitenlandse premies
11.45 uur | Aandachtspunten internationale payroll: kostenvergoedingen en WKR
12.15 uur | Aandachtspunten 30%-regeling
13.00 uur | Einde met aansluitende lunch

Kosten en Permanente Educatie

Na de workshop ontvangt iedere deelnemer een certificaat van deelname. Aan deze workshop zijn 3 PE-uren toegekend door het NBA. De kosten voor deelname bedragen € 495,- ex btw. Dit is inclusief lunch, een certificaat en cursusmaterialen.

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief btw. Prijs- en productwijzigingen voorbehouden. Bij onvoldoende deelname behoudt Mazars zich het recht voor de workshop te annuleren. Tot twee weken voor de workshop kunt u uw deelname kosteloos annuleren, daarna berekenen wij 50% van de deelnamekosten tot één week voor de workshop datum. Annuleert u uw deelname binnen een week voor de workshop datum dan berekenen wij u het volledige deelnamebedrag.

Personeel & loon

Personeel & loon

Staff & Pay

For your company to perform to the best of its abilities, it has to be set up properly. After...

Global mobility

Share