Mazars versterkt partnerteam met Carel van Oldenbeek

14 september 2015 - Carel van Oldenbeek (1980) is per 11 september als partner toegetreden bij Mazars Accountants en Belastingadviseurs. Van Oldenbeek zal zich onder andere richten op het verder uitbreiden van de Financial Services praktijk van Mazars.

Carel van Oldenbeek is gespecialiseerd op het gebied van Financial Services. Hij is sinds 2012 verbonden aan Mazars als accountant en heeft ruime ervaring in audit en adviesdiensten bij nationale en internationale financiële instellingen. Tot zijn klantenkring behoren banken, financieringsmaatschappijen en (vastgoed)beleggingsfondsen. Zijn expertise ligt onder andere in complexe financiële instrumenten, ISAE 3402 certificering, IFRS vraagstukken en Wft/AIFMD gereguleerde instellingen. Daarnaast is hij lid van de internationale Real Estate Group van Mazars.

Naast zijn werkzaamheden als accountant is Van Oldenbeek actief als scriptiebegeleider aan de Universiteit Nyenrode.

Over Mazars

Mazars is gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies en consultancy. Mazars creëert vanuit kennis op deze vakgebieden kansen voor (internationale) ondernemingen, organisaties in de publieke sector, MKB ondernemers en vermogende particulieren. Mazars wil inspireren en analyseren, creëren en controleren, innoveren en waarderen. Met een ondernemende instelling creëert Mazars waarde voor haar klanten.

Mazars in Nederland is onderdeel van de Mazars Groep, die actief is met 15.000 professionals in 73 landen. Deze groep kenmerkt zich door een geïntegreerd karakter en een goede internationale samenwerking.

Contact

Voor vragen kunt u contact opnemen met Jolanda Voolstra per e-mail of per telefoon: +31 (0)88 277 13 33. 

Share