Mazars versterkt partnerteam met Frank Herreveld

8 april 2015 – Frank Herreveld (1957) is per 1 april als partner verbonden aan Mazars Accountants en Belastingadviseurs. Herreveld zal zich onder andere richten op het verder professionaliseren en uitbreiden van de fiscale adviespraktijk van Mazars.

Mr. Frank Herreveld is een specialist op het gebied van nationale belastingen en formeel recht. Hij is als belastingadviseur onder andere werkzaam geweest bij KPMG Meijburg & Co en Baker & McKenzie. Sinds 2001 was hij als partner verbonden aan Deloitte, waar hij werkzaam was in de fiscale advies- en procespraktijk en de opiniepraktijk. Herreveld is een specialist op het gebied van belastingconflicten. Zo is hij in 2014 door het vakblad International Tax Review uitgeroepen tot Tax Controversy Leader van Nederland.

Naast zijn werkzaamheden als belastingadviseur is Herreveld als docent actief aan de Universiteit Leiden en bij de NOB en SOB. Ook is hij Bestuurslid van de Sectie Formeel Belastingrecht NOB en redacteur bij het Weekblad Fiscaal Recht. 

Binnen Mazars zal Herreveld zich, vanuit kantoor Rotterdam, richten op de fiscale advies- en procespraktijk van Mazars. 

Over Mazars

Mazars is gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies en consultancy. Mazars creëert vanuit kennis op deze vakgebieden kansen voor (internationale) ondernemingen, organisaties in de publieke sector, MKB ondernemers en vermogende particulieren. Mazars wil inspireren en analyseren, creëren en controleren, innoveren en waarderen. Met een ondernemende instelling creëert Mazars waarde voor haar klanten.

Mazars in Nederland is onderdeel van de Mazars Groep, die actief is met 14.000 professionals in 73 landen. Deze groep kenmerkt zich door een geïntegreerd karakter en een goede internationale samenwerking.

Contact

Voor vragen kunt u contact opnemen met Jolanda Voolstra per e-mail of per telefoon: +31 (0)88 277 13 33. 

Share