Payroll Actueel

Every entrepreneur has to handle personnel and salary administration. Do you want to stay on top of current developments in order to reduce risks and exploit opportunities.

Payroll Actueel november 2018

Payroll Actueel November 2018 Page.jpg
In deze nieuwsbrief zetten wij voor u enkele belangrijke zaken en ontwikkelingen op een rij. Wat zijn de aandachtspunten en de mogelijkheden? U leest het in deze editie van de Payroll Actueel.

Read more

Payroll Actueel april 2018

Payroll Actueel april 2018 _page.jpg
Per 1 januari zijn weer een aantal veranderingen en aanpassingen in werking getreden. In deze nieuwsbrief zetten wij enkele belangrijke zaken voor u op een rij. Wat zijn uw aandachtspunten en kansen? U leest het in deze editie van de Payroll Actueel.

Read more

Payroll Actueel oktober 2017

Payroll Actueel oktober 2017
Het einde van het jaar 2017 nadert snel. In deze nieuwe editie van de Payroll Actueel zetten wij enkele belangrijke zaken voor u op een rij en vertellen wij u over een aantal interessante ontwikkelingen en regelingen. Wat zijn de aandachtspunten en de kansen? U leest het in deze editie van de Payroll Actueel.

Read more

Payroll Actueel juli 2017

Payroll Actueel juli 2017
4 juli 2017 - Per 1 juli 2017 zijn zowel de Arbowet als het minimumloon gewijzigd. In deze nieuwsbrief zetten wij de belangrijkste zaken voor u op een rij en vertellen wij u over een aantal interessante subsidieregelingen. Wat zijn de aandachtspunten en de kansen? U leest het in deze editie van de Payroll Actueel.

Read more

Payroll Actueel mei 2017