DigiD beveiliging

Biedt uw organisatie DigiD diensten aan en wilt u voorkomen dat uw gebruikersrecht wordt beëindigd? Beveilig uw webapplicaties dan volgens de ICT Beveiligingsrichtlijn. De specialisten van Mazars Management Consultants helpen u graag.

Wat kan Mazars voor u betekenen?

Het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) en Logius hebben in opdracht van de overheid beveiligingsrichtlijnen voor webapplicaties opgesteld. DigiD gebruikende organisaties zijn verplicht voor eind 2013 aan te tonen dat de webapplicaties aan de richtlijn voldoen.

Mazars helpt u aantoonbaar ‘in control’ te zijn door het afnemen van uiteenlopende beveiligingstoetsen. Onze ervaren RE professionals beoordelen uw softwarepakketten, projecten, beheersing en beveiliging en adviseren u over de wijze waarop u dit kunt optimaliseren.

Bekijk voor meer informatie over de ICT beveiligingsrichtlijnen onze flyer:

Waarom Mazars?

Mazars is betrokken geweest bij het opstellen van de ICT Beveiligingsrichtlijn voor webapplicaties (NCSC) en heeft diverse belangrijke beveiligingsonderzoeken uitgevoerd voor de overheid. Deze ervaringen maken ons een ideale partner om u te helpen uw beveiliging te waarborgen.

GDPR Whitepaper