Marco Kok, de Director Tax

45800 pano.jpg

Ik ben allround belastingadviseur en sparringpartner voor DGA klanten, van kleine tot aan (middel)grote veelal innovatieve MKB familiebedrijven. Daarbij ligt mijn focus op de manier waarop de ondernemer, en zijn familie, met de onderneming verweven zijn. Ik geef fiscaal en financieel advies over dagelijkse issues, maar biedt vooral ook ondersteuning bij strategische lange termijn vraagstukken.

Mijn affiniteit met dit vakgebied is sinds mijn start mij Mazars (1996) ontzettend gegroeid. Ik heb geleerd de wet- en regelgeving niet als eindpunt te gebruiken maar juist als startpunt. Een startpunt voor nieuwe kansen voor de ondernemer. De fiscale wet- en regelgeving veranderen continu. Dat maakt dit vakgebied levendig en zorgt ervoor dat je scherp blijft. Met de veranderingen worden namelijk ook weer nieuwe kansen en uitdagingen voor de ondernemer gecreƫerd.

De wereld om ons heen geeft een overkill aan specialistische zaken maar waar een MKB ondernemer wel aan moet voldoen. Mijn klanten vertrouwen in die zoektocht van kruisverbanden op mij. Door dat ook nog eens in een korte responstijd te doen, ben je steeds in contact. Ik merk dat dat onderscheidend is.

Ik ben gedreven en betrokken. Zo help ik mijn klanten door in oplossingen te denken, niet in problemen. Ik ben voortdurend bezig om binnen de actualiteit van mijn vakgebied kansen en bedreigingen voor mijn klanten in kaart te brengen en dit met hen te bespreken. Eerlijk, betrouwbaar advies is daarin ontzettend belangrijk. Door de ondernemer een spiegel voor te houden en alternatieve oplossingen aan te reiken, geef ik de ondernemer nieuwe energie. Dat vinden klanten heel waardevol.

Want to know more?