Joost Reefhuis Director

68285 pano.jpg

Persoonlijk quote / visie

‘Work hard, play hard’

Opleiding en werkervaring

Joost maakte in 2018 de overstap naar de M&A praktijk van Mazars en is inmiddels director in het Deals & Financing team. Daarvoor heeft hij ruim 12 jaar bij Rabobank gewerkt, de laatste jaren als Financieringsspecialist voor relaties met een omzet tussen EUR 5M en EUR 100M. Joost studeerde Algemene Economie aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

Specialistische ervaring

Joost heeft de afgelopen jaren een groot aantal transacties en financieringstrajecten begeleid voor opdrachtgevers actief in een breed scala aan sectoren waaronder (zakelijke) dienstverlening, (commercieel) vastgoed, detail- en groothandel, IT en industrie. Door dit diverse werkveld heeft Joost een brede bedrijfskundige blik ontwikkeld, maar bovenal een uitstekend gevoel voor Deals & Financing.

Nevenfuncties

Buiten zijn werk besteedt Joost tijd aan zijn gezin, tennis, volleybal, klussen in en om het huis en houthakken. Bij de plaatselijke tennisvereniging vervult hij sinds 2021 een bestuursfunctie en is hij voorzitter van de accommodatiecommissie. Klussen en houthakken vormen naast sport een goede uitlaatklep om los te komen van het werk.