Opkomende technologieën voor bedrijfsoplossingen

Meer dan ooit is er interesse voor innovatieve nieuwe ‘tools’ en digitale transformatietechnologieën. Bij internationale organisaties is er veel vraag naar digitale transformatie en opkomende tech-ondernemingen zoals die van u lopen voorop bij het ontwikkelen van oplossingen voor deze snelgroeiende markt.

Bij het opbouwen van een succesvolle onderneming komt echter meer kijken dan alleen het ontwikkelen van geavanceerde technologie. Hevige concurrentie, snelle technologische ontwikkelingen en het opzetten van een onderneming vanaf nul vormen aanzienlijke uitdagingen voor elke ondernemer.

De beperkte middelen, tijdsdruk voor productontwikkeling en opkomende concurrenten zijn allemaal factoren die van invloed zijn. De juiste product-marktcombinatie, een robuuste strategie en het samenstellen van het juiste managementteam zijn essentiële onderdelen van een succesvolle onderneming.

Groei leidt ook tot uitbreiding. Of het nu gaat om een nieuw kantoor in een andere stad, een overname of de oprichting van een dochteronderneming in een ander land, het is essentieel om de aanzienlijke juridische en fiscale implicaties te begrijpen om deze kansen te benutten. Voor wie een winstgevende onderneming heeft met goed gedocumenteerde financiële gegevens en robuuste prognoses, blijft het formuleren van een strategisch plan voor zowel persoonlijke als zakelijke groei - of het nu gaat om verdere uitbreiding of het bepalen van een optimale exitstrategie - een cruciaal onderdeel van succes.

Onze aanpak

Bij Mazars werken we samen met organisaties van elke omvang en zijn we er trots op dat wij innovatieve oplossingen vinden voor onze klanten, ongeacht hun uitdagingen. Wij kunnen hen adviseren bij het bereiken van hun persoonlijke en professionele doelstellingen en ambities. Of het nu gaat om diensten als consulting, advisering of ons wereldwijde netwerk wij bevinden ons in een unieke positie om de markt en de juiste verbindingen te leggen waar u van profiteert.

Onze professionals kunnen u helpen om de juiste basis te leggen voor maximalisatie van uw winstmarges en ondernemingswaarde in de komende maanden en jaren. Wij kunnen u advies geven over hoe u uw onderneming het beste kunt beschermen met de juiste juridische en intellectuele eigendomsmaatregelen, hoe u efficiëntie en groei kunt behouden, hoe u de meeste waarde aan uw onderneming toe kunt voegen en uw onderneming kunt onderscheiden van concurrenten.

Wij bieden tech-ondernemingen waardevol advies op maat om ze vooruit te helpen en hun bedrijfsgroei te managen om zo een duurzame toekomst te garanderen.

Hoe Mazars kan helpen

Met onze veelzijdige diensten en een op maat gemaakte aanpak kunnen wij precies inspelen op uw behoeften. Ons internationale netwerk, met expertise die diep geworteld is in de technologie-industrie, combineert een wereldwijd bereik met lokaal inzicht en biedt een vooruitstrevende oplossing om u te helpen uw doelen te bereiken.

From startup to exit: a practical guide for tech innovators

In onze nieuwste uitgebreide handleiding voor opkomende tech-ondernemingen schetsen we de cruciale stappen om de basis te leggen voor een winstgevende onderneming. Wij bieden ook deskundig advies over schaalvergroting en nemen u mee in hoe succesvolle ondernemers hun groeistrategieën hebben vormgegeven door slimme partnerschappen en strategisch inzicht. Maximaliseer uw kansen op succes door onze uitgebreide handleiding voor tech-ondernemingen te downloaden.

Van start up tot verkoop download

Vraag de handleiding aan